Lördag!!

Helt underbart väder idag!:D Och så ska man jobba!? Börjar iof inte förrän 15.30.. Men det känns ändå inte riktigt som man kan ta vara på dagen:/ Mina lördagar har jag nästan som mest o göra, jobbar alltid kväll då, och så har jag en häst på ridklubben, och på lördagar e det alltid egen in o utsläpp, så går inte riktigt att planera något och därimellan ska jag hem till mor min o ta ha hand om hästar.. Blir väl lite mer tid till sommaren..
 Igår jobbade jag med kväll, med dom bästa:D Nathalie o Alex.. Riktigt kul. Efter jobbet va vi hemma hos mig o drack lite fin o åt lite godis, hade en riktigt trevlig kväll! Tur man har sånna underbara vänner! Dom e verkligen guld!!

Ne nu ska jag ta o göra lite nytta innan det e dax för stallet igen! Ha en underbar dag i solen!:D


Ett tag sen:D

Var ett tag sen jag var inne här nu, igen...
Är inne på min andra lediga dag nu, är sällan ledig 2 dagar i sträck. Blir oftast väldigt rastlös då:/ Men nu var det väldigt skönt. Har verkligen tagit det lugnt o njutit, grejat lite i stallet. Tömkörde min lilla jättebebis Zeus idag, och det gick jättebra. Dom senaste dagarna har han vart helt tokig, så jag har knappt kunnat göra något vettigt med han.. Men nu e han lite stabilare igen. Ska väl försöka hoppa upp på han i början av veckan som kommer nu.

Ähh ska ta mig en promenad nu!

RSS 2.0